Zillertal Arena – Un resort exclusivist cu apartamente și cabana chiar lângă telegondolă

Număr de referinţă: HB19936
Ţară: Austria
Regiune: Zillertal/Hintertux
Oraş: Hochkrimml
Tip de imobil: Locuinţă/Apartament
Proiect nou
Oportunităţi de investiţii
Mărime: 59.66 m2 - 86.92 m2
 
Preţ:
514.700 € - 797.800 € (EUR, RON, USD, CHF, AED)

Cerere neobligatorie

Cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Vă prezentăm un nou resort cu apartamente și cabane  chiar lângă telegondolele și pârtiile din cel mai mare domeniu schiabil din Zillertal. Alegeți-vă una din cele 6 cabane fantastice, în stil alpin tradițional, cu saună privată sau unul din cele 12 apartamente din clădirea centrală. Resortul excelează prin poziție și facilități. Dezvoltatorul experimentat este o garanție în plus pentru siguranța investiției. Construcția cabanelor a început deja!

Amplasament perfect

Regiunea Hochkriml face parte din Parcului Național Hohe Tauern și din zona Zillertal Arena, oferind nenumărate opțiuni de distracție în timpul sezonului de vară și de iarnă. Vă veți putea bucura împreună cu familia de 143 km de pârtie perfect amenajate, care ajung până la altitudinea de 2500, 200 km de piste de schi fond, fun parcuri, snow parcuri, piste de săniuș și multe altele.

Vara, veți la dispoziție o mulțime de trasee turistice, piste de ciclism și terenuri de golf în mijlocul unui cadru natural mirific. Bucurați-vă de adrenalină practicând canioning, rafting sau roller coaster, lăsați-vă acaparați de atmosfera uimitoare a lacurilor de munte, oferiți copiilor experiențe minunate în parcurile de aventură alpine sau admirați farmecul tumultos al cascadei Krimml, considerată a fi cea mai frumoasă cascadă din Europa.

Acces excelent

Hochkrimml este situat la granița statelor federale Salzburg și Tirol. Se află la o oră și jumătate de Innsbruck și la două ore și jumătate de Salzburg.

Cabane și apartamente în proprietate particulară

Acest resort cu cabane și apartamente moderne, în stil alpin tradițional reprezintă o investiție de lux la 1700 m altitudine. Fiecare cabană dispune de saună finlandeză privată. Clădirea cu apartamente are recepție, wellness cu saune și cabină cu infraroșu, magazie de schiuri și garaj subteran. Cumpărători își pot mobila cabana sau apartamentul după propriul gust și cerințe. Proprietățile se vând nemobilate.

O combinație de uz personal cu închiriere ulterioară

Doriți să dețineți  proprietate în Alpi, dar o puteți utiliza doar câteva săptămâni pe an? Investiți în acest resort din Hochkrimml  - ideal pentru o vacanță cu familia tip de câteva săptămâni pe an și un sistem de închiriere ulterioară foarte bine pus la punct pentru restul anului. Ideal pentru vacanțele de vară și de iarnă, cu venituri din închirierea în restul anului. Fără nicio grijă

Conform planului de urbanism, apartamentele și cabanele  se vând ca proprietate privată, în combinație de utilizare în scop personal cu închiriere ulterioară. Imobilul poate fi utilizat în scop personal doar câteva săptămâni pe an, perioada de închiriere trebuind să depășească utilizarea în scop personal. Pentru proprietari se asigură un serviciu complet de administrare şi închiriere a imobilului aceștia neavând nicio grijă în acest sens. Chiria este plătită lunar proprietarilor. Contractul de închiriere comercială a apartamentelor se încheie pe o durată de 10 ani de la inaugurarea resortului.

Condiția de închiriere ulterioară nu limitează nicidecum dispunerea dreptului de proprietate - înseamnă că puteți vinde imobilul chiar dacă este în derulare un contract de închiriere comercială. La cerere, vom fi bucuroși să vă oferim mai multe informații despre condițiile de închiriere și de utilizare în scop personal.

Termen de construcție

Resortul este deja în construcție. Se presupune că cabanele vor fi finalizate în toamna lui 2020. Apartamentele din clădirea centrală vor fi finalizate în 2021. Construcția la roșu va fi finalizată în 2020.

V-a atras atenția această ofertă a noastră? Vă suntem la dispoziție pentru orice alte întrebări sau pentru a asigura vizitarea imobilului în Austria. Compania Rellox oferă aceste apartamente direct de la dezvoltator şi  cumpărătorul nu plătește comision agenției imobiliare.

Foto: Creative Travel Projects/Shutterstock.com, View Apart/Shutterstock.com, FamVeld/Shutterstock.com, goodluz/Shutterstock.com, Juergen_Wallstabe/Shutterstock.com

În cazul în care sunteţi interesaţi de acest imobil, vă rugăm să contactaţi:

Telefon: +40 21 202 3171
Email: info@rellox.ro

Hot tips | Avem pentru Dvs. Pregătit peste 6000 de imobiliare din toată lumea Ofertă completă

Doresc să primesc noutăţi şi oferte actuale de proprietăţi imobiliare, gratuit şi direct la e-mail-ul meu:
Limbă: